«Будь як Кошовий!» Партія «Слуга народу» запустила передвиборчий ролик із коміком

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Партія «Слуга народу» випустила передвиборчий ролик за участі шоумена, керівника студії «Квартал 95» Євгена Кошового, який закликав українців іти на парламентські вибори 21 липня.

Ролик опублікований на сторінці політсили у Facebook.

«Один мій друг, не буду казати хто, вирішив змінити країну. Ну ви зрозуміли. Але йому зараз реально важко, тому що навколо нього багато поганих людей. Я не буду казати скільки їх, але їх десь 450. Що ми можемо зробити? По-перше дати зрозуміти, що нас набагато більше, ніж їх. Давайте допоможемо нашому другові зробити так, щоб навколо нього були лише слуги народу. Я не буду казати колеги. Хоча чого, буду. 21 липня, ну ви зрозуміли», — заявив Кошовий у передвиборчому ролику.

  • У березні артист студії «Квартал 95» і соратник кандидата в президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий закликав зірок шоу-бізнесу стати спостерігачами на президентських виборах 31 березня.
  • У травні 2019 року Євген Кошовий заявив, що не планує йти в політику.
  • 13 червня партія «Слуга народу» опублікувала список із двох сотень людей, з якими піде на парламентські вибори.
  • «Слуга народу» запустила онлайн-сервіс, за допомогою якого можна спілкуватися з кандидатами в депутати в різних округах. Щоб скористатися послугою, потрібно зареєструватися на сайті. Після цього користувач може вибрати свій округ і залишити заявку для кандидата від «Слуги народу», який на ньому балотується.
  • Журналіст Сергій Іванов повідомив, що у виборчому списку «Слуги народу» балотується громадянин Росії, виконавчий партнер російської лобістської компанії Kesarev Consulting Михайло Соколов. Згодом голова політсили Дмитро Разумков підтвердив інформацію про російське громадянство Михайла Соколова. Він також повідомив, що рішення щодо остаточного «очищення» списку кандидатів у депутати буде ухвалюватися на зʼїзді партії «Слуга народу» 6 липня.