Тренер донецького «Шахтаря» Паулу Фонсека звільняється та очолить італійську «Рому»

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Головний тренер донецького «Шахтаря», португалець Паулу Фонсека залишає свою посаду. Про це йдеться на сайті футбольного клубу.

«Символічно, що Паулу йде непереможеним: разом із ним «Шахтар» виграв усі кубкові зустрічі та протягом 29 матчів не поступався в Чемпіонаті. Загалом під керівництвом Фонсеки команда провела 139 поєдинків, в яких здобула 103 перемоги», — йдеться в повідомленні.

Фонсека очолить італійську «Рому», повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на пресслужбу римського клубу. Контракт із португальцем підписали до літа 2022 року.

  • 15 травня донецький футбольний клуб «Шахтар» утринадцяте став володарем Кубка України — другого за значенням футбольного турніру держави. У фіналі змагань, які відбулися в Запоріжжі 15 травня, гірники перемогли «Інгулець» із смт Петрове Кіровоградської області. Матч завершився із рахунком 4:0.
  • Донецький клуб «Шахтар» встановив новий абсолютний рекорд — футболісти не пропустили жодного мʼяча 20 матчів поспіль у Премʼєр-лізі сезону 2018/19.
  • Нападник донецького футбольного клубу «Шахтар» Жуніор Мораес став громадянином України. Указ підписав президент Петро Порошенко.