Суд випустив із СІЗО ще одного підозрюваного у вбивстві «Сармата»

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Печерський районний суд Києва випустив із СІЗО ще одного підозрюваного у вбивстві ветерана АТО Віталія Олешка — Євгена Бродського. Про це повідомляє «Громадське».

Так, в 20-х числах травня Апеляційний суд змінив запобіжний захід для Євгена Бродського з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

Зараз же рішення знову змінилося — на нічний домашній арешт.

У той же час глава кримінальної поліції України Вʼячеслав Аброськін уточнив, що інші фігуранти справи залишаються під вартою.

  • Ветерана АТО Віталія Олешка застрелили вдень 31 липня 2018 року в Бердянську. Убивця підійшов впритул і двічі вистрілив Олешку в спину, коли той сидів у кафе з дружиною і знайомими. Потім вбивця сів у машину і зник.
  • Печерський районний суд міста Києва під час анонсованого засідання пізно ввечері 6 червня не продовжив арешт головному підозрюваному в організації вбивства бердянського активіста, учасника бойових дій на Донбасі Віталія «Сармата» Олешка — Михайлу Сигиду. Суддя Сергій Вовк відпустив його під домашній арешт.
  • Генеральна прокуратура оскаржить рішення Печерського районного суду Києва, який звільнив із СІЗО підозрюваного у вбивстві бійця АТО Віталія Олешка на прізвисько «Сармат».