Виборчий штаб партії Порошенка очолить нардеп Сергій Березенко

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Виборчий штаб партії Порошенка очолить нардеп Сергій Березенко

Косарєв Олександр / УНІАН

Главою передвиборного штабу перейменованої партії Петра Порошенка «Європейська Солідарність» стане народний депутат Сергій Березенко. Про це повідомляється в матеріалі theБабеля «Петро Порошенко перейменував свою партію, шукає для неї нових людей і збирається провести її в парламент».

Під час президентських виборів навесні 2019 року Березенко працював заступником голови штабу кандидата Порошенка. Сам Березенко на запитання про роботу на парламентських виборах не відповів.

Як стало відомо theБабелю, технологом кампанії залишиться Ігор Гринів. Джерела також кажуть, що деякі члени партії стали «токсичними» і це призвело до втрати симпатій прихильників Порошенка. Серед таких персоналій називають бізнес-партнера колишнього президента Ігоря Гладковського та Ігоря Кононенка (фігурували в розслідуваннях Bihus.Info і «Схем» про корупцію в оборонній сфері та енергетиці; обидва входять у центральну раду партії), а також народних депутатів Олександра Грановського і Сергія Березенка.

За словами одного з джерел theБабеля, прибрати їх зі списку партії хотіли б і деякі члени команди Порошенка.

Співрозмовники theБабеля уточнили, що Кононенко і Грановський, швидше за все, будуть балотуватися в мажоритарних округах і не під брендом «Європейської Солідарності».