«Блок Петра Порошенка» перейменувався у «Європейську солідарність»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Партія «Блок Петра Порошенка» перейменувалася у «Європейську солідарність». Про це повідомляє прес-служба партії.

«Підтримавши пропозицію громадських активістів, озвучену під час Форуму ГО «Солідарна Справа Громад», який відбувся за участі Петра Порошенка, делегати з’їзду партії ухвалили нове найменування — партія «Європейська Солідарність», — йдеться у повідомленні.

Під час виступу на Форумі громадських активістів екс-президент Петро Порошенко також повідомив, що 31 травня відбудеться з’їзд оновленої партії. «Ми любимо стан боротьби, але ми мріємо про стан перемоги. Незважаючи на нашу позицію, що на порушеннях Конституції не можна будувати державу, наша політична сила ухвалила рішення брати участь у виборах до ВР», — сказав Порошенко.

За його словами, ключ до перемоги на виборах – це оновлена партія, з оновленим керівництвом, з величезним представництвом громадськості, волонтерів, добровольців. «Людей, які здатні діяти ефективно в нових умовах. Впевнений, що на великому з’їзді партії, який відбудеться 31 травня, ми врахуємо більшість думок, які сьогодні будуть озвучені на форумі «Солідарна Справа Громад», і ці позиції точно увійдуть у програмні документи оновленої партії», — переконаний Порошенко.

  • У пʼятницю 24 стравня Порошенко презентував громадську організацію «Солідарна справа громад». Для цього організували однойменний форум. Під час форуму Порошенко закликав всі демократичні сили обʼєднатися для участі в парламентських виборах.