Партія Гриценка «Громадянська позиція» піде на вибори спільно з трьома політсилами

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Партія «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка об’єдналася із трьома політсилами для участі в парламентських виборах. Про це Гриценко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Наша команда «Громадянська позиція» спільно з партіями «Народний контроль» (Дмитро Добродомов), «Рідна країна» (Микола Томенко) і «Європейська партія України» (Микола Катеринчук) посилена професіоналами в ключових сферах — разом ідемо на вибори. Формувати новий парламент і новий уряд на нових цінностях: професійності, чесності та нульової толерантності до корупції», — написав він.

Керівником Центрального виборчого штабу партії призначено Андрія Мисика, голову виконкому партії «Народний контроль».

«Під керівництвом Андрія Мисика Центральний виборчий штаб уже розгортається і працюватиме в тій самій (відомій журналістам) будівлі на Подолі за адресою: вулиця Іллінська, 22», — додав Гриценко.

  • 21 травня у Адміністрації президента відбулися консультації голів парламентських фракцій з президентом про проведення дострокових виборів. Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко назвала орієнтовну дату — 21 або 28 липня. А голова депутатської групи «Партія «Відродження» Віталій Хомутиннік уточнив, що Володимир Зеленський запропонував фракціям скасувати мажоритарну виборчу систему та знизити прохідний барʼєр в Раду до 3%.
  • За даними опитування, проведеного з 30 квітня до 10 травня, партія «Громадянська позиція» має 5,0% підтримки серед українців, які визначилися та голосуватимуть на виборах.