Гриценко: Росія готується оголосити радника Зеленського Апаршина агентом КДБ

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Росія готується оголосити Івана Апаршина, військового радника новообраного президента Володимира Зеленського, агентом радянсько-російських спецслужб. Про це у Facebook повідомив екс-міністр оборони Анатолій Гриценко.

«За моїми даними, Росія планує запустити через свої ЗМІ фейк про те, що Апаршин нібито є агентом КДБ/ФСБ», — написав Гриценко.

Екс-міністр також нагадав, що в середині квітня Басманний суд Москви заочно заарештував і оголосив його у міжнародний розшук за звинуваченням у публічних закликах до тероризму.

Гриценко назвав політично вмотивованими звинувачення Росії в публічних закликах до тероризму і оголошення його в міжнародний розшук.

  • У кінці квітня у Зеленського представили Воєнну доктрину. Зокрема, команда обіцяє створити обʼєднане керівництво силами оборони у відповідності до стандартів НАТО. Планується прискорити переведення системи органів військового управління на J-, G- та S-структури. Також пропонується розділити посади голови Генерального штабу Головнокомандувача Збройних сил України.