Як у Києві під дощем пройшов мітинг на честь Дня праці. Серед присутніх були діти

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Представники Київської міської ради профспілок провели мітинг, присвячений Дню праці, під Українським домом. Про це повідомляє Укрінформ.

Загалом на мітинг прийшло близько 200 осіб. Не зважаючи на зливу, активісти тримали в руках прапори з символікою Київської міської ради профспілок. Одягнені вони були в жовті кепки з відповідною символікою.

За безпеку на акції відповідали працівники поліції. Мітингувальники вимагали прийняття стратегії реформування охорони праці в Україні, збільшення кількості робочих місць, стимулювання молоді до роботи в Україні замість пошуків її за кордоном.

У той же час журналісти «Громадського» стверджують, що серед присутніх на мітингу були діти, які відвідують міські спортивні секції. За їхніми словами, вони прийшли сюди, «тому що так сказали тренери».

  • У середу, 1 травня, американська корпорація Google випустила новий дудл на честь Міжнародного дня праці.
  • У травні на українців чекають два додаткові вихідні дні — День праці (1 травня) і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (9 травня). Згідно з календарем, у травні буде 9 офіційних вихідних та 22 робочих дні.