Адвокат Януковича: Колишній президент розраховує повернутися в Україну своїми силами. Зеленський ні до чого

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Екс-президент — утікач Віктор Янукович має намір повернутися в Україну своїми силами, і зміна влади в країні на це не впливає. Про це у коментарі theБабелю розповів адвокат Януковича Віталій Сердюк.

«Віктор Янукович тимчасово перебуває на території Росії у звʼязку з його політичним переслідуванням з боку опонентів. Його Батьківщина — Україна, він багато разів заявляв, що його борг знайти шлях до припинення війни і примирення наших громадян, над цим він активно працює. Ми як захист робимо все, щоб спростувати незаконні, бездоказові звинувачення на його адресу, притягнути до відповідальності реальних винуватців трагедії на Майдані, винних у втраті нашої території і забезпечити можливість чесного процесу та подальшого проживання президента Віктора Януковича в Україні, на Батьківщині», — сказав він.

Сердюк додав, що захист Януковича вже зібрав багато доказів проти української влади і готовий звертатися у міжнародні організації. «Багато вже зроблено, ще більше належить зробити», — зазначив він.