Alyona alyona випустила новий кліп з Alina Pash, у якому зникають чоловіки, а жінки отримують безмежну силу

Дата:
Alyona alyona випустила новий кліп з Alina Pash, у якому зникають чоловіки, а жінки отримують безмежну силу

Українська виконавиця хіп-хопу alyona alyona випустила новий кліп на пісню «Падло» з альбому «Пушка». Реліз доступний на YouTube-каналі закарпатської співачки Alina Pash, яка стала співавтором треку.

Сюжет кліпу постапокаліптичний: у 2049 році в патріархальному Чернобидлограді раптом починають пропадати чоловіки. У той же час у граді засновують таємний рух Бестії-берегині. У їхніх темних підвалах працюють викрадені чоловіки. Вони повинні допомогти бестіям отримати магічний дар «птаха долі». Та, хто отримає цей дар, стане Обраною. І тільки їй судитиметься отримати безмежну жіночу волю, щоб зробити світ кращим.

Режисером кліпу став французький кліпмейкер Натан Дейзі.

«У кожного з нас — свій шлях, яким ми йдемо. На цьому шляху є перешкоди, барʼєри, підйоми і падіння, які допомагають нам отримати найцінніше — досвід. Цей досвід з року в рік, з покоління в покоління передавали нам наші предки. Саме завдяки унікальності цього досвіду ми ті, хто ми є», — прокоментувала нову роботу alyona alyona.

  • Alyona alyona — колишня вихователька дитсадка в Баришівці, Київської області. Свій перший кліп на пісню «Рибки» вона випустила 17 жовтня 2018 року. Відео набрало вже понад 1,5 млн переглядів. Другий хіт виконавиці —«Голови» — зʼявився 12 листопада.
  • 29 січня alyona alyona була помічена на форумі «Від Крут до Брюсселя». Ми йдемо своїм шляхом», під час якого чинний президент Петро Порошенко заявив, що він балотується на другий термін. Пізніше співачка написала на своїй сторінці в соціальній мережі, що вона зовсім не знала, що її там чекає.