«Зовсім не очікувала». Alyona alyona розповіла, як потрапила на форум «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом»

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Українська виконавиця і колишня вихователька дитсадка в Київській області alyona alyona була помічена на форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», під час якого чинний президент Петро Порошенко заявив, що він балотується на другий термін. Пізніше співачка написала на своїй сторінці в соціальній мережі, що вона зовсім не знала, що її там очікує.

Олена зазначила, що не збирається бути причетною до діяльності будь-яких політичних сил.

«Друзі, маю відповісти на звинувачення щодо моєї участі в політичному заході партії БПП. Мені зателефонував голова Баришівської районної адміністрації та запропонував взяти участь у конференції, у якій будуть задіяні педагоги, благодійники, активісти та меценати з метою допомогти благодійністю моєму садочку. Я погодилась, але зовсім не очікувала, що потраплю на передвиборну кампанію Петра Порошенка. Тому, при першій ліпшій можливості, покинула цей захід, оскільки не бажаю мати відношення до будь-якої з політичних організацій. Дякую!», — написала співачка.

  • На форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», який відбувся в Міжнародному виставковому центрі в Києві, виступив український художник і письменник Лесь Подервʼянський.
  • Раніше екс-генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен повідомив, що він не підтримував кандидатуру Юлії Тимошенко, яка заявила, що йде в президенти, а в своєму відеозверненні, показаному на зʼїзді партії «Батьківщина», він лише підкреслив важливість реформ в Україні.