Хакери зламали пошту техпідтримки Microsoft і отримали доступ до облікових записів користувачів

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Хакери зламали пошту техпідтримки Microsoft і отримали доступ до облікових записів користувачів

Microsoft Design

Хакери зуміли отримати несанкціонований доступ до облікових записів користувачів поштових сервісів Outlook, зламавши акаунт служби техпідтримки. Про це повідомляє The Verge.

«Хакери могли переглядати адреси електронної пошти, імена папок і рядок «тема» в електронних листах, але не зміст електронних листів або вкладень», — йдеться в повідомленні.

Також у Mircosoft уточнили, що хакерам не вдалося викрасти паролі для входу в систему або ж персональну інформацію.

Тим не менш, користувачам рекомендують оновити свої паролі.

На даний момент залишається невідомою точна кількість користувачів, яких торкнулася ця атака. Також залишається невідомим, хто брав участь у зламі.

«Наші дані вказують на те, що інформацію стосовно облікового запису можна було переглянути, але ми не знаємо, чому ця інформація була переглянута або як вона могла бути використана», — підкреслюється в повідомленні Microsoft.

  • Вчені з дослідницького центру кібербезпеки університету Бен-Гуріона в Ізраїлі розробили вірусне програмне забезпечення, яке може скоригувати результати МРТ і КТ.
  • Аналітики компанії-розробника антивірусних програм ESET відстежили масштабну хакерську атаку на державні установи України. Зловмисники заражають компʼютери з середини 2017 року, використовуючи фішингові листи.