БПП: Дзвінки від агітаторів, які пропонують купити «голос» на користь Порошенка, — це брудна виборча технологія

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У БПП заявляють про хвилю телефонних дзвінків від невідомих агітаторів, які пропонують за гроші проголосувати за Петра Порошенка, і називають це брудною виборчою технологією. Про це повідомляється на каналі БПП в YouТube.

У партії заявили, що записали розмову з невідомою жінкою-«агітатором», яка нібито купує голоси на користь чинного президента.

«Мене звати Світлана, я представляю БПП, і нам терміново потрібна ваша підтримка на президентських виборах. Звичайно ж, Петро Олексійович може запропонувати вам винагороду за те, що ви прийдете і підтримайте його на цих виборах», — говорила на записі телефонного дзвінка жінка.

Також жінка на записі говорила про те, що у чинного президента падають рейтинги, і пропонувала фінансову допомогу від Порошенка знайомим, друзям та родичам співрозмовниці, але тільки у разі, якщо вони підтримають його на виборах.

На сторінці БПП повідомляється, що цей запис їм надали прихильники Порошенка, яким дзвонила «агітатор».

«На нашу думку, замовників цієї брудної технології слід пошукати у штабах тих кандидатів, які в ефірі телеканалу одного одіозного олігарха привселюдно підписали фейкову декларацію про чесні вибори», — зазначають в партії.

У БПП вимагають від МВС та СБУ розслідувати ці факти як такі, що спрямовані на дискредитацію виборчого процесу в Україні.