Букмекери bwin збільшили відрив Зеленського від Порошенка в президентських перегонах

Автор:
Олена Мельник
Дата:

Артист і керівник «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, який на початку березня вперше став лідером президентської гонки за ставками букмекерської компанії ElectraWorks Limited (Гібралтар), збільшив відрив від чинного президента Петра Порошенка.

Імовірність перемоги Володимира Зеленського зросла до 1,9 до 1 з 2 до 1, одночасно знизивши шанси на перемогу Петра Порошенка до 2,5 до 1 з 2,3 до 1. Далі йде очільниця партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко за ставкою 5,5 до 1. На четвертій позиції, за оцінками bwin, зі ставкою 14 до 1 — лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

Слідом ідуть Юрій Бойко та Олег Ляшко з однаковими ставками 51 до 1, які залишились незмінними. Ставка на Олександра Вілкула зросла до 201 до 1 з 301 до 1. Ті, хто йдуть за ними, мають коефіцієнт 301 до 1 і вище.

  • Лідером президентських перегонів є артист і керівник «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський. Його підтримують 24,7% тих, хто визначився та має намір голосувати на виборах 31 березня. Другу позицію займає лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко (18,3%), а третю — чинний президент Петро Порошенко (16,8%). Про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 1—7 березня 2019 року.