Творці Pokemon Go анонсували гру за всесвітом Гаррі Поттера. Треба йти за «магічними слідами» і битися з дементорами

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Творці Pokemon Go анонсували гру за всесвітом Гаррі Поттера. Треба йти за «магічними слідами» і битися з дементорами

Facebok / Harry Potter: Wizards Unite

Студії Niantic та WB Games San Francisco до кінця року збираються випустити гру з доповненою реальністю за всесвітом Гаррі Поттера. Ці ж розробники раніше створили Pokemon Go.

Гра називатиметься Harry Potter: Wizards Unit, йдеться на сайті Niantic.

«Гра поєднує в собі зміст і символи, які ви знаєте і любите, як із оригінальної серії Гаррі Поттера, так і з фільмів «Фантастичні звірі» в унікальному досвіді чарівного світу. Готуйте свою паличку, зілля, вчіть заклинання і допоможіть зберегти таємниці чарівного світу», — йдеться в описі майбутньої гри.

За сюжетом, у чарівному світі сталася катастрофа, через яку чарівні предмети й істоти почали потрапляти у світ звичайних людей (маглів). Гравці в ролі членів спеціального загону Міністерства магії матимуть зберігати магічні секрети. У грі також будуть битви з дементорами та смертежерами.

Гра буде схожою на Pokemon Go. Перед гравцями зʼявлятимуться «магічні сліди», які вестимуть до зачарованих місць, артефактів і чарівних створінь. Гравці зможуть побувати в локаціях із книг, зустрітися з відомими персонажами, збирати інгредієнти для чарівного зілля, виконувати групові завдання. Niantic вперше продемонструє простір доповненої реальності з кутом огляду в 360 градусів.

Harry Potter: Wizards Unit буде доступна на iOS та Android. Гра вийде 19-ма мовами.

  • Компанія Apple купила американський стартап Akonia Holographics, який виробляє спеціальні лінзи для окулярів доповненої реальності і має понад 200 патентів в сфері голографічних технологій.
  • Католицька організація Fundacion Ramon Pane випустила аналог гри Pokemon Go, у якій треба збирати святих. Папа Римський Франциск дав своє благословення.