Гриценко веде переговори про обʼєднання ще з пʼятьма кандидатами в президенти

Автор:
Олена Мельник
Дата:
Гриценко веде переговори про обʼєднання ще з пʼятьма кандидатами в президенти

Мусієнко Владислав / POOL / УНІАН

Лідер партії «Громадянська позиція», кандидат у президенти Анатолій Гриценко веде переговори з іншими п’ятьма кандидатами для об’єднання на виборах. Про це він заявив в ефірі програми «Свобода слова» на ICTV.

Він домовляється з Ігорем Смешком, Русланом Кошулинським, Дмитром Добродомовим, Романом Безсмертним та Віктором Кривенком. За словами Гриценка, усі ці кандидати проукраїнські, і він сподівається, що вони також вважають неприпустимою фальсифікацію виборів.

«Я не можу з етичних міркувань, поки ми не погодили, говорити про результат. Але зі згаданими та іншими людьми, представниками цивільного сектору ми проводимо ці консультації. І я впевнений, що об’єднаються всі, для кого насправді Україна вище від особистих амбіцій або якогось особистого інтересу», — сказав він.

Також Гриценко сподівається, що свою позицію висловить і музикант Святослав Вакарчук.

  • 1 березня лідер партії «Самопоміч», мер Львова Андрій Садовий оголосив про обʼєднання з лідером «Громадянської позиції», кандидатом у президенти Анатолієм Гриценком, у звʼязку з чим він вирішив зняти свою кандидатуру з президентських перегонів. Після цього на користь Гриценка свою кандидатуру зняв і екс-журналіст Дмитро Гнап.
  • 31 березня в Україні відбудуться президентські вибори. У першу трійку фаворитів, за результатами опитування соціологічної групи «Рейтинг», входять артист і керівник «Студії «Квартал 95» Володимир Зеленський, чинний президент Петро Порошенко та лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко. Анатолій Гриценко з 7,7% йде пʼятим у рейтингу після Юрія Бойка, за якого були готові віддати свої голоси 11,3% респондентів.