«Просто зʼявився новий кандидат». Тимошенко пояснила, чому за два місяці «впала» в рейтингах

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
«Просто зʼявився новий кандидат». Тимошенко пояснила, чому за два місяці «впала» в рейтингах

Олександр Прокопенко / БЮТ

Лідер партії «Батьківщина», кандидат у президенти Юлія Тимошенко не вважає, що втрачає прихильників, попри зниження своїх позицій у соціологічних рейтингах. Як заявила Тимошенко в інтервʼю Reuters, її рейтинг «не падає».

«Ніякого падіння немає. Просто є новий кандидат у президенти — Володимир Зеленський, який ніколи не був у політиці. Зараз він отримує в опитуваннях велику підтримку людей, які виступають проти створення, проти всього політичного класу», — пояснила вона.

Тимошенко заявила, що вважає головним конкурентом на президентських виборах Петра Порошенка, хоча в опитуваннях лідирує Зеленський.

  • На початку січня 2019 року, згідно з опитуванням центру «Соціальний моніторинг», Тимошенко мала найбільшу підтримку серед потенційних виборців.
  • Юлія Тимошенко прокоментувала інформацію журналістського розслідування про донорів партії «Батьківщина». Вона пояснила, яким чином люди, які мають низькооплачувану роботу, могли фінансувати партію на мільйони гривень.
  • Згідно з опитуванням центру «Соціальний моніторинг», наприкінці лютого у президентському рейтингу лідирував Зеленський, слідом ішли Порошенко та Тимошенко.