Батько Гандзюк заявив, що за ним стежать. Підозрює Мангера

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Віктор Гандзюк стверджує, що за ним стежать, а свідки у справі про вбивство його дочки Катерини Гандзюк отримують погрози. Чоловік підозрює Мангера. Про це Віктор Гандзюк заявив сьогодні в суді.

«Мангер, безумовно, впливає на слідство. Вдається до залякування свідків. З моменту попереднього судового процесу я особисто відчув за собою стеження. Я особисто став отримувати незрозумілі телефонні дзвінки як на стаціонарний, так і на мобільний телефон. З моменту попереднього процесу багато свідків стали отримувати погрози. Вони бояться далі свідчити. Вони бояться за свою безпеку. Деякі готові відмовитися від своїх свідчень», — розповів журналістам батько Катерини Гандзюк.

Він також зазначив, що і сам боїться за свою безпеку. Чоловік вже двічі просив надати державну допомогу, проте обидва рази йому відмовили.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура оскаржила запобіжний захід голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, який є головним підозрюваним у справі про вбивство Катерини Гандзюк. І зі свого боку просить застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в межах строку досудового розслідування без визначення розміру застави.