Google внесла зміни в Gmail, відповідати на повідомлення можна одним натисканням

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Компанія Google внесла зміни в роботу поштового сервісу Gmail, дозволивши користувачам відповідати на повідомлення одним натисканням клавіші. Про це йдеться в блозі компанії.

Тепер при натисканні правою кнопкою миші користувачеві буде доступно розширене контекстне меню, в якому передбачено: відзначити як прочитане/не прочитане/відправити листа в архів; відповісти на повідомлення; переслати його або відкласти «на потім»; перемістити в іншу папку.

На жаль, функція поки доступна тільки для корпоративних користувачів офісного додатка G Suite, яким запропонували оновлення Rapid Realese. Решта юзерів отримає його після 22 лютого з назвою Scheduled Release.

Поки залишається невідомою дата отримання цього оновлення для пересічних користувачів Google. Відомо, що до них відкривають доступ через кілька днів після оновлень на G Suite.

Google blog

  • Компанія Google анонсувала появу AR-режиму введення в полі сприйняття будь-яких сенсорних даних з метою доповнення відомостей про навколишнє середовище та поліпшення сприйняття інформації в Google Maps.
  • У браузері Chrome від Google зʼявилося розширення під назвою Password Checkup, яке автоматично перевірить, чи були розкриті паролі внаслідок злому даних. Розширення перевіряє всі використовувані дані для входу в систему Google за базою даних, що нараховує близько чотирьох мільярдів імен користувачів та паролів і попереджає вас, якщо знайде збіг.