Apple планує запустити власний потоковий сервіс-конкурент Netflix у квітні 2019 року

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

Apple є однією з найбільших компаній, що готуються конкурувати в «потокових війнах». Вона збирається запустити власний стримінговий сервіс уже в квітні 2019 року. Про це пише Verge.

«Ми будемо брати участь у світі оригінального контенту», — заявив генеральний директор Тім Кук інвесторам. «Ми підписали багаторічне партнерство з Опрою. Але сьогодні я не готовий говорити більше. Ми взяли кілька чудових людей, яким я дуже довіряю, і вони працюють дуже старанно».

Apple збирається робити ставку на поєднання унікального оригінального контенту і простий доступ до сторонніх потокових сервісів. Мета полягає в тому, щоб продовжити взаємини з такими компаніями як HBO, на які користувачі можуть підписатися через App Store, а також пропонувати оригінальний контент Apple у тому ж дусі, що і Netflix та Hulu.

  • Компанія Apple планує знизити ціни на деякі зі своїх флагманських моделей iPhone вдруге за 12 років. У тих країнах, де надто впав курс місцевої валюти стосовно долара, вартість смартфонів повернуть на рівень, близький до цін 2017 року. Про це заявив генеральний директор Apple Тім Кук.