Playboy помістили на обкладинку фото жіночих грудей. Замість соска там мітингувальники за свободу

Автор:
Ольга Матвєєва
Дата:

У США редакція журналу Playboy в новому випуску журналу представила незвичайну обкладинку. На ній розміщено зображення жіночих грудей. Однак замість соска там мітингувальники за свободу. Обкладинку показав у своєму Instagram власник видання Купер Хефнер (Cooper Hefner).

У групи людей, які протестують на соску, — плакати, які разом складаються у питання — «Місце свободи?». Це відсилка до недавньої заборони на згадку тем, повʼязаних із сексом і оголеними тілами в мережі.

«Розглядаючи нову обкладинку журналу, я згадую слова мого батька, що описують його визначення непристойності. Расизм, війна, фанатизм, але сам секс — ні. Цей холодний світ був би таким сумним, якби ми були асексуальными істотами. Я маю на увазі, це суть того, чим ми є», — написав Хефнер-молодший.

Підписники були задоволені новою обкладинкою та відзначили, що вона порушує одне з досить актуальних сьогодні питань.

  • Facebook ввів нові правила для контенту про секс. Можна обговорювати теми сексуального насильства, але спілкування, яке «спонукає до статевих контактів між дорослими», соцмережа тепер не сприймає. Нові правила забороняють пошук сексуальних партнерів, чати і листування з сексуальним підтекстом, зображення оголеного тіла, обговорення поз у сексі та сексуальних уподобань.
  • theБабель поговорив із секс-блогерами, яких заблокував Facebook.
  • Американська компанія Playboy Enterprises Inc., видавець однойменного журналу, має намір розвиватися в таких сегментах, як потокове відео, відеоігри та платформи віртуальної реальності.