Найєм: Головний підозрюваний у справі про вбивство Гандзюк втік в Домінікану

Дата:
Найєм: Головний підозрюваний у справі про вбивство Гандзюк втік в Домінікану

Wikimedia Commons

Ключовий підозрюваний у справі про вбивство радника мера Херсона Катерини Гандзюк, Олексій Левін (справжнє прізвище — Москаленко), виїхав з України більше місяця тому. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат і член ТСК по справі Гандзюк Мустафа Найєм (БПП).

Він підтвердив інформацію, яку раніше оприлюднив генпрокурор Юрій Луценко, що ключовий підозрюваний у справі Гандзюк — Олексій Москаленко, 41-річний бізнесмен з кримінальним минулим із Херсона.

«Член відомої в області ОЗУ Москаленко, раніше засуджений за серію вбивств разом зі своїм батьком [теж Олексієм Москаленко]. Вийшов на свободу у червні 2016 року за так званим законом Савченко», — пише Найєм.

Він також додав, що Москаленко є ще й помічником депутата обласної ради Миколи Ставицького, близького до голови облради Владислава Мангера. «Він неодноразово бував у офісі організатора вбивства Ігоря Павловського; за непідтвердженою інформацією, саме він на машині Миколи Ставицького приїжджав до Павловського, коли зʼясувалося, що поліція затримала виконавців», — зазначив нардеп.

За його словами, зараз Олексій Москаленко «насолоджується погодою в Домініканській республіці, а його батько спокійно перебуває в місті».