«Це були особисті зустрічі». Приходько розповіла, з ким вела переговори, окрім Тимошенко

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Співачка Анастасія Приходько в інтервʼю theБабелю розповіла, що крім лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, зустрічалася також і з іншими політиками.

Під час судових засідань у справі про використання образу співачки в агітаційній рекламі президента Петра Порошенка, її підтримала партія екс-глави СБУ Валентина Наливайченка «Справедливість». На питання, чи не вела Приходько переговорів з цією партією, співачка відмовилася це коментувати. «Я не можу коментувати інші зустрічі з політиками. Це були особисті зустрічі, і я вважаю неправильним говорити про них у пресі», — розповіла Приходько.

У вересні 2018 року співачка разом з комбатом Української добровольчої армії Андрієм «Червнем» Гергертом презентувала суспільно-політичний рух «Вимагаймо змін». На презентацію прийшов командувач УДА, народний депутат Дмитро Ярош. Коментуючи його візит, співачка подякувала нардепу за підтримку. «Я дружу з багатьма людьми. І я дякую всім, хто мене підтримував, і тих, хто зараз залишився зі мною», — сказала вона.

Приходько зізналася, що офіційно вийшла зі свого руху «Вимагаймо змін» і передала його під керівництво Гергерту.

Раніше Анастасія Приходько пояснила, що в команді Юлії Тимошенко буде займатися соціальною політикою. Співачка 30 жовтня заявила, що вирішила залишити сцену і йде в політику. Вона відразу повідомила, що приєднується до команди Тимошенко, оскільки вважає її «найсильнішим політиком в Україні».