Приходько пояснила, чим буде займатися в команді Тимошенко

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Співачка Анастасія Приходько в інтервʼю theБабелю пояснила, що в команді лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко буде займатися соціальною політикою.

«Я обрала соціальну політику, бо в мене завжди виходило допомагати людям. Я також буду підтримувати бійців на Донбасі. І не виключаю, що співатиму для них. Я трохи згодом представлю свою особисту політичну програму», — розповіла співачка.

Приходько пояснила, що їй подобається новая програма Тимошенко та шляхи виходу з кризи, які пропонує лідер «Батьківщини». «На останньому її форумі мені дуже сподобались ті шляхи, які вона пропонує для виходу з війни, а також по тарифах. І я їй вірю. І впевнена, що «Новий курс» веде нас до європейських стандартів», — сказала співачка.

На питання, чому раніше Приходько заявляла, що ніколи не приєднається до «Батьківщини», співачка пояснила, що не була знайома з політичною програмою Тимошенко. «Це інтервʼю я давала, коли не була знайома з її політичною програмою, яку вона зовсім нещодавно представила. Тимошенко не спирається на політику 1996 року, двохтисячних років, вона сучасна. Мені подобаються її шляхи вирішення проблем», — підкреслила Приходько.

30 жовтня співачка заявила, що вирішила залишити сцену і йде у політику. Приходько відразу пояснила, що приєднується до команди Тимошенко, бо вважає її «найсильнішим політиком в Україні».