Користувачі скаржаться на звʼязок в нових iPhone. Бояться повторення «антена-гейту» 2010 року

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Користувачі скаржаться на звʼязок в нових iPhone. Бояться повторення «антена-гейту» 2010 року

Apple

Користувачі нових iPhone XS та XS Max, ціна яких сягає рекордних $1800, скаржаться на якість бездротового зʼєднання в пристроях. Про це повідомляє The Verge.

Власники нових смартфонів від Apple помітили різке погіршення мобільного звʼязку і якості WI-FI зʼєднання в порівнянні зі старими моделями. Втім, поки невідомо, чи ця проблема є масовою.

Тести компанії SpeedSmart раніше підтвердили перевагу нових флагманів у швидкості інтернет-зʼєднання в порівнянні з iPhone X. Більш того, фахівці iFixit, оцінюючи ремонтопридатність гаджетів, навіть виявили в нових iPhone додаткову антену, що мало б покращити якість звʼязку.

Власники смартфонів діляться своєю проблемою на профільних форумах і висувають різні теорії — від звичайної перевантаженості мережі до побоювань, що може знов статися «антена-гейт». У 2010 році вийшов iPhone 4, і незабаром виявилося, що телефон регулярно втрачає сигнал. Причиною була антена, на яку погано впливав дотик пальцями або долонею в певному місці телефону.

Нові iPhone XS та XS Max почали продавати по всьому світу 21 вересня. Власником гаджета може стати й житель України. Для цього доведеться розщедритися як мінімум на 48 тис. гривень.