Cтартували продажі нового iPhone XS. Його можна привезти в Україну за 48 000 грн

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Cтартували продажі нового iPhone XS. Його можна привезти в Україну за 48 000 грн

apple.com

У світі розпочався продаж нових смартфонів від Apple — iPhone XS та XS Max. «Бабель» зʼясував, скільки коштуватиме новий «яблучний» флагман для жителів України.

Один з посередників, який займається доставкою техніки Apple в країни СНД, розповів виданню, що зараз базова модель XS доступна в кольорах Silver, Space Gray, і Gold. А ось версії червоного кольору поки немає. Ціна смартфону з 64 Гб памʼяті складе $1641 (близько 47,5 тис. грн), з 256 Гб — $1880 (54,5 тис. грн). Доставка російською курʼєрською службою СДЕК коштуватиме трохи більше $20 (близько 600 гривень), чекати на телефон від 5 до 7 днів.

У пʼятницю по всьому світу стартував продаж нових смартфонів від Apple. Фанати гаджетів компанії почали вишикуватися в черги за кілька днів до початку продажів. Кумедний випадок стався в Сінгапурі. Там китайський виробник мобільних телефонів Huawei безкоштовно роздавав свої власні портативні зарядні пристрої людям, які стояли в черзі за новими iPhone. Таким чином компанія натякала на низьку ємність акумуляторів нових флагманів від Apple.