Невідомий зафарбував стріт-арт Гамлета в Одесі. Після цього на стіні стали зʼявлятися нецензурні написи

Автор:
Олександр Нечай
Дата:
Невідомий зафарбував стріт-арт Гамлета в Одесі. Після цього на стіні стали зʼявлятися нецензурні написи

Facebook / Маяк

В Одесі на вулиці Успенській невідомий зафарбував графіті відомого харківського художника Гамлета Зіньковського. Про це повідомляє одеське видання «Маяк».

Після цього на стіні стали зʼявлятися нецензурні написи. Зараз на ній — набір фраз з великим нецензурним словом посередині. Видання пише, що місцеві жителі можуть перетворити місце, де був стріт-арт, в «стіну срачу», як це сталося у Харкові.

У роботі на вул. Успенській в Одесі Гамлет Зіньковський зобразив обличчя і долоню чоловіка, біля яких був напис «Ця стіна — мій дім». Стріт-арт зʼявився у вересні минулого року.

Facebook / Маяк

Раніше «Бабель» повідомляв, що 5 вересня на стіні в центрі Харкова місцеві мешканці зафарбували графіті Гамлета Зіньковського — харківського художника, фіналіста премії PinchukArtCentre, який представляв Україну на 53-й Венеційській бієнале. Наступного ранку на стіні зʼявився напис балончиком «Х*Й. Так краще?». Її постійно перефарбовували комунальні служби, але за ніч на стіні зʼявлялись нові малюнки і написи. З 10 вересня баталії між графитчиками і владою припинилися, на стіні залишилися наклеєні зображення вітражів і написи #FREESENTSOV і «Арт-Протест».