Головреда «РИА Новости Украина» Вишинського до 7 вересня будуть обстежувати лікарі. 8 вересня закінчується термін його арешту

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Головреда «РИА Новости Украина» Вишинського до 7 вересня будуть обстежувати лікарі. 8 вересня закінчується термін його арешту

Херсонський апеляційний суд дав термін до 7 вересня на повне обстеження головного редактора «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського, підозрюваного у державній зраді, повідомляє «Громадське».

«[Сьогодні] у лікарні йому зробили тільки кардіограму. Суддя дав час до 7 вересня, щоб слідство провело повне обстеження нашого підзахисного і надало йому медичну допомогу», — розповів адвокат журналіста Андрій Доманський.

Через проблеми Вишинського зі здоровʼям суд так і не прийняв рішення, чи продовжувати його арешт, термін якого закінчується 8 вересня. Адвокат під час засідання заявив відвід судді.

Сьогодні на засіданні суду Вишинський почав скаржитися на болі в серці. Йому викликали швидку допомогу і відвезли в лікарню з підозрою на інфаркт, але цей діагноз не підтвердився.

Головреда «РИА Новости Украина» затримали в Києві 15 травня. Його підозрюють у державній зраді. Пізніше в банківському сейфі Вишинського знайшли пістолет FN Browning M1906. Йому висинули підозру ще й у незаконному придбанні, зберіганні вогнепальної зброї і боєприпасів.