Ryanair почне літати з України 3 вересня. Перший рейс — у Берлін

Автор:
Степан Смишляєв
Дата:
Ryanair почне літати з України 3 вересня. Перший рейс — у Берлін

schuberttravel.com.ua

Найбільший європейський бюджетний авіаперевізник Ryanair, 3 вересня запустить рейс перший рейс з України, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Рейси з «Борисполя» в аеропорт «Берлін-Шенефельд» будуть виконувати чотири рази на тиждень. Квиток в один кінець зараз коштує 147 євро.

Раніше планувалося, що компанія відкриє рейси з України до кінця жовтня. На сьогоднішній день погоджено розклад польотів за 15 напрямками. Компанія продовжує переговори з «Борисполем», щоб збільшити кількість рейсів до 24.

З 28 жовтня почнуться перельоти з «Борисполя» до Вільнюса, Варшави Братислави, Барселони і Лондона. З 29 жовтня відкриються рейси з «Борисполя» у Гданськ, Краків і Стокгольм, з 30 жовтня — у Познань, з 31 жовтня — у Бидгощ.

Крім того, з 30 жовтня Ryanair почне літати з аеропорту «Львів» до Кракова, з 31 жовтня — у Варшаву, Дюссельдорф та Меммінген , а з 2 листопада — у Лондон.

10 серпня пілоти Ryanair в Німеччині, Бельгії, Швеції, Ірландії та Нідерландах провели наймасштабніший страйк в історії компанії. Через це анулювали близько 400 рейсів, постраждали близько 55 тисяч пасажирів.

Попередній великий страйк співробітників Ryanair пройшов 25 і 26 липня. Тоді скасували близько 300 рейсів, не змогли вилетіти 50 тисяч пасажирів.