МВС після ракетного удару по Одесі проаналізує алгоритм роботи екстрених служб

Автор:
Олександра Амру
Дата:

Після ракетного удару рф по Одесі Міністерство внутрішніх справ України проаналізує алгоритм роботи екстрених служб.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко за підсумками оперативної наради з керівництвами Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції, Державної прикордонної служби та територіальним командуванням Національної гвардії.

За словами Клименка, екстрені служби системи МВС перебувають у повній готовності до реагування на надзвичайні ситуації.

«Водночас дав вказівку провести детальний аналіз існуючих інструкцій та, за необхідності, внести корективи в алгоритм роботи, враховуючи оперативну обстановку», — зазначив міністр.

15 березня Повітряні сили ЗСУ об 11:04 повідомили, що в бік Одеси летить російська ракета. Через 13 хвилин ПС повідомили про загрозу балістики для південних областей і закликали не ігнорувати тривогу. У цей час в місті пролунали вибухи. Одна з ракет поцілила в житловий район — туди одразу прибули рятувальники і медики. У цей момент по них вдарила друга ракета.

Загалом наразі відомо про понад 70 поранених і 21 загиблого, серед яких, зокрема, медики, рятувальники та правоохоронці. В Одесі та області 16 березня оголосили днем жалоби за загиблими від російської ракетної атаки.