У Сумах з-під завалів дістали тіла двох людей. У Кривому Розі кількість жертв зросла до пʼяти

Автор:
Ліза Бровко
Дата:

Росія завдала ударів по Кривому Розі на Дніпропетровщині та по Сумах. В обох містах є загиблі й постраждалі, а також руйнування житлових багатоповерхових будинків. Усі необхідні служби працюють на місцях.

Суми

Російські окупанти вранці 13 березня атакували пʼятиповерхівку в Сумах ударним дроном Shahed. Наразі рятувальникам вдалося деблокувати з-під завалів тіла двох загиблих людей. У місті зараз вісім постраждалих.

Раніше ДСНС врятували з-під завалів десятьох людей, вісім з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. Деблокація триває, оскільки під завалами ще можуть перебувати люди.

Telegram / ДСНС України

Кривий Ріг

Росіяни також атакували Кривий Ріг на Дніпропетровщині. Пізно ввечері 12 березня вони завдали ракетного удару, через який загинули пʼятеро людей. Спочатку було відомо про трьох жертв, потім у лікарні померла одна з постраждалих, а під завалами будинку виявили тіло чоловіка.

Загалом у Кривому Розі постраждали 43 людини, зокрема 12 дітей. Четверо дорослих і двоє дітей перебувають у лікарні у важкому стані.

У місті пошкоджені зо два десятки багатоповерхівок, два дитячі садочки та дві школи, підприємство, адмінбудівля, магазин, склад.