Warner Bros. випустила третій трейлер другої частини фільму «Дюна»

Автор:
Анна Холоднова
Дата:

Кіностудія Warner Bros. випустила третій трейлер другої частини фантастичного блокбастеру Дені Вільньова «Дюна». У США премʼєра сиквелу має відбутися 1 березня 2024 року.

Зйомки «Дюни 2» завершилися в грудні 2022 року. В основі сюжету — друга половина роману Френка Герберта. Друга частина «Дюни» досліджуватиме міфічну подорож Пола Атрейдеса, коли він об’єднується з Чані й племенем фременів, щоб помститися вбивцям своєї родини. Також йому доведеться обирати між коханням усього життя і порятунком всесвіту, чиє жахливе майбутнє бачить тільки він. У цій частині ми побачимо сумніви головного героя, чи є він пророком, а також як він збирає армію із племені фременів.

Warner Bros. двічі переносила премʼєру. Фільм мав вийти 3 листопада 2023 року, але в серпні кіностудія перенесла премʼєру на 15 березня через страйк голлівудських акторів. Актори 9 листопада досягли попередньої угоди з великими студіями й припинили страйк, а Warner Bros. знов перенесла премʼєру. Другий трейлер нової «Дюни оприлюднили в червні, а перший — на початку травня.