Окупанти масовано обстріляли центр Херсону. Є загиблі й постраждалі

Автор:
Ліза Бровко
Дата:

Пообіді 13 листопада російське військо масовано обстріляло центр Херсону. Дві людини загинули.

Про це повідомив очільник ОВА Олександр Прокудін.

Від отриманих травм загинули 62-річна херсонка та 45-річний херсонець. Ще двох чоловіків госпіталізували до хірургічного відділення з травмами ніг і пораненням живота.

Також до лікарні доставили 50-річного чоловіка та 67-річну жінку. Їхній стан задовільний.

О 17:25 голова Херсонської адміністрації повідомив, що кількість постраждалих зросла до 10. Ще поранені дві медпрацівниці 24 та 41 років, а також 81-річний пацієнт лікарні, яку обстріляли. В усіх трьох мінно-вибухові травми. Також Прокудін показав наслідки обстрілу.

  • Раніше вдень 13 листопада росіяни обстріляли з артилерії автомобіль у передмісті Херсону. Водій загинув, у двомісячного немовляти мінно-вибухове поранення голови, а в його матері — травматична ампутація ніг, вона у важкому стані.
  • Херсон і майже всю Херсонську область російські окупанти захопили на початку повномасштабного вторгнення. У листопаді Сили оборони України звільнили від російських окупантів правобережну частину Херсонської області разом із обласним центром. Після цього росіяни почали систематично обстрілювати Херсон та інші звільнені населені пункти регіону.