Тетяна Крохмаль — співзасновниця організації «4.5.0. Харків'яни разом». До повномасштабної війни вона була директоркою школи раннього розвитку. 25 лютого познайомилася з директором елітного ресторану «450 градусів», який надав приміщення та продукти для приготування їжі. Першої ж ночі Тетяна з трьома дітьми приготували 400 порцій їжі та віддали військовим.
Юрій Паливода / «Бабель»
Зараз в організації вже близько 200 людей, які працюють цілодобово по змінах.
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Щодня в раціоні картопля по-креольськи, макарони, булгур чи рис. А також овочі. Обов'язково м'ясо: шашлик зі свинини, курятина або риба. Протягом тижня меню не повторюється. Щоденна порція мʼяса чимала, бо для декого це може бути єдиним прийомом їжі за день. А людям необхідно багато білка.
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»
Волонтери також допомагають ліками. Цим в організації займається окремий відділ, у якому працюють медики.
Юрій Паливода / «Бабель»
Юрій Паливода / «Бабель»