Що подивитися у вихідні. Нова драма від братів Руссо, сімейна комедія з Дженніфер Гарнер та психологічний трилер від автора «Покидьків»

Автор:
Яна Собецька
Редактор:
Дмитро Раєвський
Дата:
Що подивитися у вихідні. Нова драма від братів Руссо, сімейна комедія з Дженніфер Гарнер та психологічний трилер від автора «Покидьків»

Karolina Uskakovych / «Бабель»

Цього тижня на Netflix, Apple TV+ та HBO Max з’явилося кілька новинок. Найцікавіші — драматичний фільм «Черрі» про наркозалежного військового з зіркою «Месників» Томом Голландом, підліткова драмеді «Покоління», а також психологічний трилер про сервіс, який дозволяє знайти ідеального партнера на підставі ДНК, від автора «Покидьків» Говарда Овермана. «Бабель» зібрав відгуки та оцінки критиків і підказує, що подивитися у вихідні.

Психологічний трилер «Єдиний»

Про що серіал. Ребекка — генеральна директорка компанії MatchDNA, яка революціонізувала романтичні стосунки. Тепер ідеального партнера можна знайти на підставі звичайного ДНК-тесту. Послугами компанії користуються як самотні, так і одружені люди, що спричинило вже чимало розлучень. Попри це популярність MatchDNA поступово зростає. Усе змінюється, після того як поліція знаходить у Темзі людське тіло. Кар’єра Ребекки опиняється під питанням. Шоуранер The One — автор серіалу «Покидьки» Говард Оверман.

The One / Netflix / шоуранер — Говард Оверман / у головних ролях — Ханна Уер, Зої Таппер і Димитрій Леонідас / тривалість — 8 епізодів / рейтинг Rotten Tomatoes — відсутній.

Що кажуть критики. Den of Greek називає серіал «стандартним кримінальним трилером». The Guardian каже, що це стильне шоу, яке легко сприймається тоді, коли не хочеться дивитися нічого більш вибагливого.

Комедія «День «Так»

Про що фільм. Елісон та Карлос — багатодітні батьки. Вони виховують трьох дітей. Карлос їх майже не контролює, а от Елісон забороняє їм майже усі розваги. Одного дня діти влаштовують бунт проти жорсткого режиму, встановленого матірʼю. Елісон та Карлос вирішують обрати один день, упродовж якого вони казатимуть «так» усім пропозиціям дітей і житимуть за їхніми правилами.

Yes Day / Netflix / режисер — Мігель Артета / у головних ролях — Дженна Ортега, Дженніфер Гарнер, Едгар Рамірес / тривалість — 1 година 26 хвилин / рейтинг Rotten Tomatoes — 32%.

Що кажуть критики. Associated Press пише, що Гарнер та Рамірес — хороші актори, однак ніхто з них не смішний. Digital Spy зазначає, що Yes Day — не найгірший фільм, проте існує так багато інших сімейних стрічок, що його краще не дивитися.

Драма «Черрі»

Про що фільм. Пройшовши війну в Іраку, армійський медик на прізвисько Черрі повертається до США з посттравматичним розладом. Щоб допомогти впоратися з пережитою травмою, лікар прописує йому опіати. Від ліків у Черрі розвивається наркозалежність. Він починає вживати важчі наркотики та грабує банки, щоб мати достатньо грошей на героїн. В основі фільму — напівавтобіографічний роман американського письменника Ніко Вокера. Режисери «Черрі» — творці «Месників» брати Руссо.

Cherry / Apple TV+ / режисери — Джо Руссо, Ентоні Руссо / у головних ролях — Том Голланд, Сієра Браво, Білл Скашгорд / тривалість — 2 години 21 хвилина / рейтинг Rotten Tomatoes — 43%.

Що кажуть критики. The Guardian називає Cherry жорстким, проте щирим фільмом. The Wrap каже, що стрічка дає Тому Голланду можливість продемонструвати свій акторський талант, однак є багато кращих фільмів про війну та наркотики.

Драмеді «Покоління»

Про що серіал. У фокусі Genera+ion історія шістьох підлітків. Це відмінник Честер, близнюки Наомі та Натан, пліткарка Аріанна, донька відомих політиків Райлі, а також Грета, чию матір нещодавно затримала Міграційна та митна правоохоронна служба США. Підлітки навчаються в одній зі шкіл Лос-Анджелесу. Дорослішаючи, вони будують перші романтичні стосунки, експериментують з наркотиками та переживають невзаємне кохання. Автори серіалу — режисер Деніел Барнц та його 19-річна донька Зельда.

Genera+ion / HBO Max / режисери — Зельда Барнц, Деніел Барнц / у головних ролях — Лукіта Максвелл, Чейз Суй Вондерс, Хлоя Іст / тривалість — 16 епізодів / рейтинг Rotten Tomatoes — 69%.

Що кажуть критики. На думку Vulture, Genera+ion занадто переймається поверхневими речами. Thrillist відзначає, що перший епізод серіалу дуже заплутаний і намагається представити занадто багато сюжетних ліній та людей одночасно.