Співачка Ольга Діброва повертається в образі диско-принцеси Ready in LED родом з 80-х. Дивіться її велике музичне відео просто зараз. Премʼєра на «Бабелі»

Автор:
Гліб Гусєв
Дата:

Співачка Ольга Діброва виросла в Новій Каховці, закінчила музичну школу в Одесі й Інститут музики імені Глієра в Києві. Вона співала в чотирьох різних групах: «Проти ночі», Chillout, Gorchitza та, нарешті, в дуеті DVOE. Дует дав десятки концертів, виступив на всіх головних фестивалях України, в кінці 2016 року показав шоу LIVE 360 на одному з центральних столичних концертних майданчиків — і розпався (про причини розпаду Ольга розповіла в великому і відвертому інтервʼю виданню Karabas Live). Ольга Діброва взяла довгу паузу в музичній карʼєрі. У 2021 році вона повертається в новому амплуа — диско-принцеси Ready in LED. Її новий мініальбом називається Unreal, і разом з ним виходить велике музичне відео — дивіться його на «Бабелі» просто зараз!

Ідеолог і продюсер проєкту — Олександр Варениця. Режисер — Мітті Місюра (знімав музичні відео для Івана Дорна і групи The Hardkiss). Виконавчим продюсером релізу став київський діджей і промоутер Pavel Plastikk — ідеолог серії вечірок LOW. Відео знімали на кількох локаціях: у бетонному тунелі на Південному мосту, на верхньому ярусі парковки Sky Mall і в коворкінгу бізнес-центру Gulliver: там збудували футуристичні декорації з капсулою для сну і кафе в стилі рок-клубу 80-х. Для зйомок знайшли Chevrolet Corvette 1986 року. Частину реквізиту позичили у київського Музею компʼютерної техніки — він розташований на вул. Саксаганського, через дорогу від будинку, де живе Ольга Діброва. У ролі другого плану знявся Сергій Яценко — директор клубу Closer і засновник фестивалю Brave! Factory.