Мощно насипаєт адский двіж. Музикант Юрій Бардаш дав інтервʼю, тепер усі говорять як він — і ми теж. Дічь, качаєт, максімальний бєспрєдєл!

Автори:
Євген Спірін, Дар'я Светлова
Дата:
Мощно насипаєт адский двіж. Музикант Юрій Бардаш дав інтервʼю, тепер усі говорять як він — і ми теж. Дічь, качаєт, максімальний бєспрєдєл!

Артем Марков / Дар'я Светлова / «Бабель»

Продюсер груп Quest Pistols і «Нерви», творець і учасник групи «Гриби», музикант Юрій Бардаш дав двогодинне інтервʼю Юрію Дудю — перше за шість років (для тих, у кого немає двох вільних годин, ми зробили короткий переказ). Він говорив про політику, музику, колишню дружину — співачку Христину Герасимову, понад 70 разів сказавши слово «двіж». Інтервʼю вже добу обговорюють у Facebook, використовуючи лексикон артиста: мен, респект, дічь, вулиця і десятки інших сленгових слів. Арт-директорка Дарʼя Свєтлова і журналіст Євген Спірін візуалізували словесний ряд Юрія Бардаша та спробували уявити, що у нього в голові.

Жесть, адский движ, мощно, насыпает, дичь, все красиво, улица, дядя, мэн, понял, жизнь, тип, не вывез, поплыл, «типичное донбасское быдло», Вася, под юбку, максимальный беспредел, завод, лютый, суровые, культурные, за спиной, LOL и всякая х*ета, победитель, мои люди, рамсы, ад, суицид, качал, разминал сиськи, это тело, выживал, забота и воспитание, Дамбас, душа болит, подруга, не бил, мы дрались, соседский народ, бикса, глаза в глаза, телка, где-то там, что-то там, бойцы, бомбануло, братья втроем, сор из избы, пушка, улет, 500 баксов, мощный мужик.