Чоловік премʼєр-міністра Естонії продасть свою частку в компанії через її звʼязки з росією

Автор:
Ліза Бровко
Дата:

Чоловік премʼєр-міністра Естонії Каї Каллас Арво Халлік заявив, що продає свою частку в компанії Stark Logistics та йде з неї через співпрацю підприємства з росією.

Про це пише естонське видання Postimees.

Арво Халлік сказав, що його участь у компанії Stark Logistics, яка здійснювала перевезення з Естонії в росію для клієнта AS Metaprint, вплине на роботу дружини, попри пояснення.

Він вирішив повернути Stark Logistics усі свої акції, вийти з правління, розірвати трудовий договір фінансового менеджера й відмовитися від усіх інших обовʼязків.

Підприємець перепросив за ситуацію, але додав, що не може «взяти на себе відповідальність за свого клієнта і ділового партнера, бо жодна компанія не знає все про свого клієнта».

  • Напередодні премʼєр-міністр Естонії Кая Каллас заявила, що не знала про бізнес свого чоловіка з росією. Так вона відповіла на вимогу президента пояснити ситуацію.
  • Раніше медіа зʼясували, що Кая Каллас дала компанії свого чоловіка Novaria Consult позику на €350 тисяч. Цій компанії належить 24,8% транспортного підприємства Stark Logistics, що продовжувало працювати з росією після 24 лютого 2022 року, попри санкції.