«Далі буде». Невідомі підірвали залізницю в районі Феодосії

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

Уночі невідомі підірвали залізничне полотно в районі Феодосії. Підрив залізничного полотна в Криму стався в районі села Степове — залізнична гілка до Феодосії перебита. Це «Бабелю» підтвердили в Головному управлінні розвідки, додавши, що «далі буде».

Окупаційна влада Криму заявила про пошкодження залізниці — рух поїздів тимчасово зупинили, повідомив голова окупаційної адміністрації півострова Сергій Аксьонов.

Його радник Олег Крючков додав, що «у звʼязку з пошкодженням полотна скасовано дві ранкові електрички. Пасажирів зі станцій Феодосія та Владиславівка відправлять автобусами».

Про причини пошкодження залізничного полотна окупанти не розповідають, але місцеві кажуть, що чули вибух.

  • 18 травня неподалік Бахчисараю стався вибух на залізниці. За інформацією британської розвідки, підрив залізниці міг порушити доставку вантажів та озброєння, таких як крилаті ракети «Калібр», для Чорноморського флоту рф.
  • 20 травня в Джанкої сталися вибухи в районі залізничної гілки, яка використовується для постачання окупаційним військам техніки та боєприпасів. Це підтвердили в українській розвідці: у ГУР заявили, що внаслідок вибухів знищено російські крилаті ракети «Калібр» під час їхнього транспортування.