Окупанти вночі масовано атакували Україну безпілотниками й ракетами. Відпрацювала ППО, але є влучання

Автор:
Ліза Бровко
Дата:

Вночі 20 червня російські окупанти атакували Україну безпілотниками й ракетами. На Київщині відпрацювала протиповітряна оборона, а у Львові є влучання.

У повітряному просторі Києва ППО збила близько двох десятків безпілотників Shahed, які летіли хвилями і з різних напрямків, пише Київська міська військова адміністрація.

У Львові, попередньо, є влучання в обʼєкт критичної інфраструктури. Зайнялася пожежа, але люди не постраждали, повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За попередньою інформацією Генштабу ЗСУ, загалом в Україні сили ППО знищили 28 іранських ударних дронів Shahed із 30 запущених. Разом з цим росіяни запустили ще сім ракет С-300 по Запоріжжю та околицях.

  • 19 червня речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомляла, що найближчими днями росіяни отримають нову поставку іранських дронів і можуть посилити атаки на Україну.
  • Минулої ночі сили ППО знищили всі російські цілі під час нічної атаки на Україну — це чотири крилаті ракети «Калібр» та чотири ударні дрони іранського виробництва Shahed.