Актор Алек Болдвін відновить зйомки фільму «Іржа», де два роки тому застрелив операторку

Автор:
Анна Холоднова
Дата:

Американський актор Алек Болдвін поновлює зйомки у фільмі «Іржа». У 2021 році на знімальному майданчику цієї стрічки Болдвін випадково застрелив операторку — українку Галину Гатчинс.

Про це пише Associated Press.

Зйомки вестерну «Іржа» планують відновити цього тижня в американському штаті Монтана. Раніше фільм знімали в Нью-Мексико.

Associated Press

Болдвін продовжить працювати над стрічкою як актор і співпродюсер. Чоловік загиблої операторки Меттью стане виконавчим продюсером «Іржі» — про це домовились у рамках угоди про примирення Болдвіна із сімʼєю Гатчинс.

  • 21 жовтня 2021 року американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку й поранив режисера. Інцидент стався на ранчо Бонанза-Крік під час зйомок вестерна «Іржа». Болдвін вистрелив із реквізитного пістолета, але в ньому замість «сліпих» набоїв виявилися бойові. Унаслідок інциденту померла операторка — українка Галина Гатчинс. Поліція підозрює двох людей — асистента режисера Дейва Голлса, який передав Болдвіну зброю, і експертку зі зброї Ганну Гутьєррес-Рід.