Коробка з вирваними коронками зі звільненого села на Харківщині виявилася власністю місцевого стоматолога

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Коробка з вирваними зубними протезами, яку знайшли в катівні, що її окупанти облаштували у селі Піски-Радківські на Харківщині, належала місцевому стоматологу.

Про це повідомляє німецький Bild.

Журналісти побували в селі Піски-Радківські. Там вони зустріли місцевого стоматолога і показали йому фото зубів в коробці, опубліковані начальником слідчого управління поліції Харківської області Сергієм Болвіновим.

«Зуби схожі на вкрадені з мого кабінету, мій будинок росіяни розграбували. Вони — від людей, яких я лікував усі ці роки. Я вийняв ці зуби», — сказав їм про фото місцевий стоматолог Сергій. За його словами, він єдиний стоматолог у селі.

Лікар підозрює, що росіяни вкрали зуби, бо думали, що вони із золота (насправді це нержавіюча сталь), і щоб залякати українців. «Мені повідомили сусідні мешканці, нібито росіяни цим налякали людей», — повідомив стоматолог. Також він показав журналістам і іншу свою колекцію зубів.

  • Напередодні стало відомо, що у звільненому від росіян селі Піски-Радьківські на Харківщині знайшли ще одну катівню, де окупанти знущалися із захоплених військовослужбовців. У катівні, серед іншого, знайшли фалоімітатор, коробку з вирваними зубними протезами, дроти з мотузками та лист з опитуванням одного з чоловіків, які були тут.