Українські військові на півдні взяли в полон трьох окупантів і захопили російську техніку

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Українські військові під час боїв на півдні взяли в полон трьох російських військових. Також вони захопили російську техніку, зокрема два танки, одну БМД, один БТР і стрілецьку зброю.

Про це пише Оперативне командування «Південь» у своєму Facebook.

«Взято в полон 3 представника російських окупаційних військ, захоплено 2 танки Т-62, бойову машину десанту, БТР-82, а також багато колективної та стрілецької зброї з боєкомплектом», — йдеться в повідомленні.

Авіація ЗСУ завдала 22 удари, а ракетно-артилерійськими підрозділи виконали понад 400 артилерійських завдань.

Протягом доби українські військові знищили 106 рашистів і шість десятків одиниць ворожої техніки, серед них 14 танків Т-72 та 62, гаубицю «Мста-Б», авіадесантну самохідну артилерійсько-мінометну установку, 2 реактивні системи залпового вогню «Ураган», 3 гармати-гаубиці 152-го калібру, мобільний міномет 120-го калібру, 2 безпілотні розвідники та 35 одиниць авто- та бронетехніки.

  • 29 серпня ЗСУ розпочали військову операцію на Херсонщині, яку в ЗМІ назвали контрнаступом. Імовірно, це підготовча операція до звільнення окупованих територій півдня. Операції передували масовані удари по мостах, складах і штабах окупантів.