Війська росії обстріляли Харків, Миколаїв та Одещину

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Вночі і рано-вранці війська росії обстріляли Харків, Миколаїв та Одеську область.

Мер Харкова Ігорь Терехов повідомив, що окупанти поцілили у центральну частину міста. Приліт був «біля будівлі, яка до військової інфраструктури не має жодного відношення», зазначив мер. «Сподіваюся, що постраждалих чи загиблих не буде. Прошу всіх харківʼян бути гранично обережними», — написав Терехов.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що ворог завдав ударів по цивільній інфраструктурі Слобідського району Харкова. Снаряди влучили у автосалон і по відкритих територіях. Постраждалих немає.

У Миколаєві обстріл відбувся о 05:00. Мер міста Олександр Сєнкевич без деталей написав про потужні вибухи у місті.

Одеська область рано-вранці зазнала ракетної атаки. За словами речника ОВА Сергія Братчука, росіяни завдали удару зі стратегічних бомбардувальників.

Пізніше оперативне командування «Південь» повідомило про масований ракетний удар. В Одеській області росіяни поцілили у приватні будівлі прибережних сіл (попередньо, постраждалих немає). На Миколаївщині атаковано портову інфраструктуру. Водночас по Миколаївському району з Херсонщини завдано ракетного удару з систем С-300. Окупанти влучили у авторинок і передмістя.