Ранкове зведення Генштабу: росія продовджує щоденно бомбити й обстрілювати «Азовсталь» у Маріуполі

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

Росія продовжує наступ на Луганську і Донецьку області, щоб встановити сухопутній коридор із Кримом, ідеться у звіті Генштабу ЗСУ станом на ранок 25 квітня.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках активних боїв не було

На Слобожанському напрямку російські окупанти продовжують обстрілювати Харків, Карасівку, Прудянку та Коробочкіне зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню.

На напрямках Ізюм — Барвінкове та Ізюм — Слов’янськ ворог проводить штурм і обстрілює населені пункти Велика Комишуваха, Вірнопілля та Нова Дмитрівка.

У Маріуполі росія продовжує бомбити та обстрілювати ракетами завод «Азовсталь», де перебувають мирні маріупольці та полк «Азов».

На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював позиції наших військ у районах населених пунктів Князівка та Миколаївка.

Сили оборони України завдають противнику значних втрат. Тільки на території Донецької та Луганської областей за минулу добу ЗСУ відбили сім атак ворога, знищили 13 танків, три артилерійські системи, 17 одиниць броньованої техніки, чотири бойові броньовані машини, 18 вісімнадцять одиниць автомобільної техніки і чотири паливозаправники. Підрозділи протиповітряної оборони збили три безпілотники «Орлан-10».