«Одне з найкращих рішень». Англійський співак Ед Ширан розповів, що не користується телефоном з 2015 року

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Одне з найкращих рішень». Англійський співак Ед Ширан розповів, що не користується телефоном з 2015 року

Kmeron / Flickr

Англійський співак Ед Ширан розповів, що у нього немає мобільного телефону з 2015 року. Він назвав це одним зі своїх найкращих рішень, адже його психічне здоровʼя страждало через цей пристрій.

Про це він заявив у подкасті Collectorʼs Edition.

«Я був дуже, дуже пригнічений і засмучений телефоном», — сказав Ширан, докладно описавши, як негайна відповідь на текстові повідомлення «викликала у нього стрес».

Від телефону він позбавився у 2015 році, наприкінці свого світового турне X (Multiply): «Це було схоже на те, що завіса щойно піднялася. Я не те щоб обірвав контакти з людьми, я просто їх обмежую. Тепер у мене є електронні листи. І кожні кілька днів я сідаю, відкриваю ноутбук і відповідаю на 10 електронних листів за раз, а потім я повертаюся до життя і не відчуваю себе пригніченим через це», — розповів співак.

Ширан каже, що найкраще у відмові від телефону, «крім почуття меншого стресу», — це моменти, які він проводить із людьми. Артист також вважає, що телефони зараз занадто просунуті та повинні зробити крок назад, аби стати менш складними.

  • Ед Ширан — один з найпопулярніших у світі поп-виконавців, володар чотирьох нагород і 14 номінацій музичної премії «Греммі». У листопаді 2021 року він повідомив, що зняв свій новий кліп у Києві.