До -15 °C. Синоптики спрогнозували погоду в Україні на початку наступного тижня

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

На початку тижня в Україні почнеться значне похолодання.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

У понеділок у більшості областей очікується невеликий сніг, на південному сході вночі помірний, вдень невеликий сніг із дощем, вдень у південних областях без істотних опадів. На дорогах більшості областей ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5—10 м/с.

Температура повітря протягом доби від -4...+1 °C; у південній частині вночі близько 0 °C, вдень 0...+5 °C. У Карпатах сніг, уночі та вдень -4...-9 °C. У Києві очікується невеликий сніг, температура повітря протягом доби — 0...-2 °C.

У вівторок, 21 грудня, очікується холодна погода з температурою повітря вночі -7...-12 °C, вдень -4...-9 °C; на північному сході країни та в Карпатах вночі та вдень -10...-15 °C; у південній частині вночі -3...-8 °C, удень близько 0 °C. Подекуди невеликий сніг. Вітер переважно північно-західний, 7—12 м/с. На дорогах ожеледиця. У Києві — невеликий сніг, температура повітря вночі -9...-11 °C, удень -6...-8 °C.

  • Раніше синоптики прогнозували у неділю, 19 грудня, у більшості областей України погіршення погоди. Очікувався сніг із дощем, хуртовини та ожеледиця.