Премʼєр-міністр Британії Борис Джонсон усьоме став батьком. У нього народилась донька

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон усьоме став батьком. 33-річна дружина політика Керрі в четвер, 9 грудня, народила в лондонській лікарні доньку.

Про це повідомляє The Telegraph із посиланням на заяву речника пари.

«І мати, і донька почуваються дуже добре. Пара хотіла б подякувати чудовій команді пологового відділу Національної служби здоровʼя за всю їхню турботу та підтримку», — зазначив представник подружжя.

Керрі Джонсон про вагітність повідомила в серпні. Вона тоді опублікувала в Instagram фотографію різдвяної іграшки у вигляді візочка з підписом: «Мені неймовірно пощастило знову завагітніти, але я дуже нервувала», — написала Керрі та зазналась, що на початку 2021 року у неї стався викидень.

Це сьома дитина Бориса Джонсона. У вересні 2021 року він підтвердив, що у нього шестеро дітей — до цього він приховував позашлюбну доньку, яку у 2009 році йому народила мистецтвознавиця Хелен Макінтайр.

  • 29 травня 2021 року Борис Джонсон таємно одружився з Керрі Сімондс. Вона стала третьою дружиною Джонсона. Католицька церква дозволяє розлученим знову одружуватися, якщо інші шлюби було взято в інших церквах. Джонсон стане першим британським прем’єром за останні 200 років, який одружився, перебуваючи на цій посаді.
  • 29 квітня 2020 року у Джонсона народився син, якого йому народила тоді ще наречена Кері Сімондс. Дитину назвали Вілфред Лорі Ніколас — імʼя Вілфред на честь дідуся премʼєра, Лорі — на честь діда Сімондс, а Ніколас — на честь двох лікарів, які врятували життя Джонсону, коли він лікувався від коронавірусу.