ДТП у Чернігівській області: поліція розслідує порушення правил, є дві версії

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Поліція Чернігівської області розслідує порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох людей (ч. 3 ст. 286 КК), у звʼязку з ДТП біля села Брусилів.

Як повідомляє поліція, на місці аварії працюють слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Рух на трасі Н-27 Чернігів — Гремʼяч тимчасово перекрито в обох напрямках — поліцейські організували обʼїзди.

У правоохоронців поки що дві версії причин того, що сталося: погані погодні умови та порушення правил дорожнього руху. Також є питання до технічного стану маршрутки та доріг, але в коментарі «Сегодня» чернігівські рятувальники заявили, що ця ділянка траси не вважається небезпечною, концентрації ДТП на ній не було.

За останніми даними, у списку загиблих 13 людей (двоє померли в лікарні) і 6 поранених, але в ДСНС повідомляють про 7 постраждалих. Серед поранених — 16-річний підліток, який перебуває у реанімації.

  • Уранці 7 грудня на Чернігівщині, на трасі Н-27 зіткнулися фура та маршрутний мікроавтобус «Чернігів — Сосниця». На місці загинули 11 людей. Незабаром померли ще двоє постраждалих.