У Києві вперше виступить легендарний британський рок-гурт Iron Maiden

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

До Києва у 2022 році приїде легендарний рок-гурт Iron Maiden із Великої Британії.

Про це повідомляється на офіційній сторінці гурту у Facebook.

Концерт британців запланований у рамках європейського туру Legacy оf the Beast 2022 у столиці України на 29 травня (ВДНГ).

Спеціальними гостями у Києві будуть австралійці з Airbourne за підтримки німців Lord of the Lost.

Київ став одним із шести міст Європи, де Iron Maiden відіграє концерт. Окрім України, рокери приїдуть до Хорватії (Загреб), Сербії (Белград), Румунії (Бухарест), Болгарії (Софія) та Греції (Афіни).

Решта концертів туру відбудеться у США, Канаді та Мексиці.

Як зазначається, тур Iron Maiden був запланований ще 2020 року, але через коронавірус був перенесений на 2022-й. Музиканти обіцяють виконати свої найвідоміші хіти за всю історію існування гурту та додати пісні з нового альбому Senjutsu.

  • Гурт Iron Maiden був заснований у 1975 році у Лондоні. Він вважається одним із найпопулярніших гуртів у стилі хеві-метал.
  • 15 липня 2021 року Iron Maiden випустили відео на свою першу за шість років пісню The Writing on the Wall. 3 вересня вийшов 17-й студійний альбом гурту Senjutsu. Альбом увійшов до американських чартів Billboard під номером 3, що є найвищим щаблем для альбому рокерів у США. У Британії альбом посів друге місце у чартах і дебютував під номером один в Австрії, Бельгії, Німеччині, Іспанії, Італії, Фінляндії, Швейцарії, Швеції та Шотландії.